Balhé Győrben: a nyíregyháziak reakciója - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Balhé Győrben: a nyíregyháziak reakciója

2019. September 19. Thursday 16:04  | Bíró Ádám
NB2

Elszabadultak az indulatok.

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy nem csak a futball került a középpontba az ETO FC Győr-Nyíregyháza NB II-es bajnokin. A két csapat másodedzőjét, Makra Zsoltot és Purguly Árpádot kiállították, miután összeszólalkoztak. A meccs hajrájában Gulyás Máté nagyon csúnyán szabálytalankodott Szimcso Viktor ellen, ezért Gulyást leküldte a játékvezető a pályáról. A lefújás után pedig a győriek kapusedzője, Sebők Zsolt és a Szpari trénere, Zoran Spisljak is pirosat kapott. 

 

 

A nyíregyháziak az események után belső vizsgálatot indítottak. Kozák Attila ügyvezető elmondta, a két klub között eddig jó volt a kapcsolat. Hozzátette, az ilyen történések nem a futballpályára valók.
 
"Ezek a jelenetek nem a futballpályára valók, ebben egyetértettünk az ETO ügyvezetőjével, akivel ma megbeszéltük a történteket. A két klub között eddig jó volt a kapcsolat, és szeretnénk ha ez a jövőben is így maradna. Mind a játékosokat, mind a vezetőket érik provokáló megjegyzések a találkozókon, de ezekre nem szabad így reagálni. Várjuk a szövetség döntését a kiállítások ügyében, és egyúttal belső vizsgálatot is indítunk a történtek miatt" - nyilatkozta Kozák.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU