Békéscsaba: búcsút intett a rutinos játékos - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Békéscsaba: búcsút intett a rutinos játékos

2019. június 26. szerda 15:33  | Bíró Ádám
NB2

Nagy változások vannak a lila-fehér klubnál.

Mozgalmasan telik a holtszezon az NB II-re készülő Békéscsabánál is. Az NB II-es klubtól Gránicz Patrik, Szatmári István (őket visszarendelte az MTK a kölcsönadásból) Viczián Ádám és Vólent Roland személyében négy játékos is távozik. Mezei Szabolcs jövője is kérdéses, de vele még zajlanak az egyeztetések. 
 
Nem csak távozókról számolt be a Csaba. Íme a négy érkezőről szóló közlemény:
 
"Csatlakozott az Előre keretéhez Faragó Tomás (ejtsd: Tamás), a szlovákiai származású, kettős állampolgárságú, tapasztalt támadó-középpályás. Tomás északi szomszédunknál nevelkedett, majd a Dorog együttesénél szerepelt, ahol 73 alkalommal lépett pályára – ebből ötvenszer kezdőként.
 

null

null

Békéscsabán folytatja a 26 éves védő – Farkas Márk, akit a Szeged-Grosics Akadémiától igazoltunk. Márk a Tisza-Volán csapatánál kezdte pályafutását, majd a Honvédhoz került, ahol három éven keresztül nevelkedett, eddig összesen 296 mérkőzésen lépett pályára, ebből 250 alkalommal kezdőként.
 
Károly Bálint Tiszakécskéről érkezik és főképp a középpályát erősítheti. Huszonhat éves szerzeményünk, a zalaegerszegi kezdetek után megfordult a Videoton, a Puskás Akadémia, a Sopron, valamint a Pécs együtteseinél. Karrierje folyamán összesen 311 mérkőzésen lépett pályára és 100 gólt szerzett.
 
Középső-támadó pozícióba igazoltuk Kovács Ádám Tibort, aki Mosonmagyaróvárról tette át székhelyét. A szintén igen tapasztalt, 28 éves játékos a Honvéd akadémiáján kezdett focizni, majd több csapatnál is szerencsét próbált. Eredménylistáján 248 mérkőzés és 48 gól szerepel."
 

null

null

A csabaiak leszögezték, hogy további játékosokkal szeretnék megerősíteni az alakulatot.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU