Csaba, ETO, Siófok, Gyirmót - napi átigazolási hírek - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Csaba, ETO, Siófok, Gyirmót - napi átigazolási hírek

2020. July 01. Wednesday 18:01  | Juhász Gergely
NB2

Hivatalos bejelentések.

Kép forrása: Gyirmót FC Győr hivatalos oldala/Facebook
A BÉKÉSCSABA BEJELENTÉSE:
 
,,Közel egy hete tart a Békéscsaba 1912 Előre felkészülési programja, a klubvezetés viszont ennél már jóval korábban megkezdte az egyeztetéseket lejáró szerződésekkel rendelkező játékosainkkal.
 
Mivel június 30-ig élő kontraktusa volt mindenkinek, így a szabályokat és kéréseket betartva eddig nem állt módunkban hosszabbításokról és távozásokról beszámolni. Mindenképpen pozitív és örömteli hír, hogy a csapat magját sikerül egyben tartani, így a szakmai stábnak nem kell teljesen új csapatot építeni a 2020/2021-es szezonra. A korábban már bejelentett Bora György és Paudits Patrik érkezése mindenképpen erősítést jelent, de további érkezőkre is számíthatunk, hiszen az átigazolási szezon ebben az évben szeptember 30-ig tart.
 
Arról is beszámoltunk, hogy Hanyecz János kapusedző befejezte profi pályafutását, eddig elvégzett munkáját és klubhűségét ezúttal is még egyszer megköszönjük. Jani bácsi helyére a Békéscsaba 1912 Előre egy ízig-vérig professzionális, a modern edzésmódszereket szem előtt tartó szakembert szerződtetett Molnár Levente személyében. A marosludasi származású, de a Marosvásárhelyi Olimpiánál és ISK-nál nevelkedett, majd többek között az AS Armata, a Vasas, a Honvéd, a Sopron, a Rába ETO és a Gyirmót csapatánál is sikeresen szerepelt egykori biztos kezű labdarúgókapus, az egyesült arab emírségekbeli Al Wahda Abu Dhabi első ligás együttesének a kapusedzőjeként is dolgozott. Korábban a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia kötelékében is letette névjegyét és most a Puskás Akadémiától tért vissza Békéscsabára, ahol immár első csapatunk szakmai stábját erősíti a következő idényben.
 
Levente, üdvözlünk Békéscsabán! Sok-sok lila-fehér sikert kívánunk!
 
Csapatunk egyik oszlopos tagja, Király Patrik hosszabbított az Előrénél, csakúgy mint Szalai Dániel, akire szintén kiemelten számít majd a szakmai stáb a középpályán. Profi szerződéssel folytatja klubunknál a korábbi akadémista és Megyei I. osztályú csapatunkban is bemutatkozott, 2001-es születésű Hodoniczki Márk, akiben klubunk sok lehetőséget lát.
 
Máshol próbál szerencsét Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő, továbbá a vezetőség nem hosszabbította meg Polényi Gábor szerződését. A felkészülési időszakot máshol kezdte meg Burai Erik Csaba, Faragó Tomás és Lustyik Levente is. Ezúton is köszönjük eddigi munkájukat, sok sikert és sérülésmentes szezont kívánunk nekik!
 
A sérültekkel kapcsolatban annyi ismeretes, hogy Pilán Márkó rehabilitációja jól halad, és nemsokára már teljes értékű munkát végezhet. Gréczi Márton Péter mandula-műtétje után nemsokára munkába állhat, így bízunk benne, hogy mindketten a csapat segítségére tudnak majd lenni.
 
Természetesen lesznek még változások a keretben, hiszen az átigazolási időszak gyakorlatilag a mai nappal (július 1.) vette kezdetét. Amint további konkrétumokról tudunk beszámolni, azonnal tájékoztatjuk közönségünket.
 
Hajrá Lilák!"
 
AZ ETO BEJELENTÉSE:
 
,,Szabó Tamással és Szabados Attilával klubunk a mai naptól kezdődően 2023.06.30-ig szóló profi szerződést kötött! Gratulálunk és tovább sok sikert kívánunk az ETO-ban!
 
Szabó Tamás 2015 óta nevelkedik az ETO-ban, azóta szerzett egy bronzérmet az U17-tel, egy ezüstöt az U15-tel, az idei évben az U19-es bajnok csapat tagjaként pedig hat góllal járult hozzá a sikerhez! Játékosunk a nyári felkészülést már a felnőttek között kezdte el és hamar bebizonyította, hogy hosszú távon számíthatnak rá!
 
Szabados Attila neve már nem cseng ismeretlenül az ETO-drukkerek számára, ugyanis a 2019/20-as szezonban 6 alkalommal volt keretben a Merkantil Bank Ligában és háromszor (Szeged – ETO, Dorog – ETO, ETO – Budafok) pályára is lépett! A 18 éves védő 2012-ben igazolt először klubunkba, majd egy kétéves soproni kitérő után 2016-ban újra visszatért, és azóta megszakítás nélkül játszik az ETO-ban és rendszeresen meghívást kap a korosztályos válogatottba is!
 
Játékosainknak sok sikert kívánunk!"
 
A SIÓFOK BEJELENTÉSE:
 
,,ELEK BENCE ALÁÍRT SIÓFOKON!
 
Újabb két évet hosszabbított klubunknál Elek Bence! Támadónk a sérüléseiből történő felépülése után az előző szezonban 3 gólig jutott: a Gyirmót, a Győr és a Szeged hálójába talált be. Vele készült rövid interjúnk hamarosan olvasható lesz honlapunkon és hivatalos Facebook-oldalunkon.
 
A ’92-es születésű csatár mellett új szerződést kötött a BFC Siófoknál Kiss Balázs, Balogh Bence Benitó, Lapos Máté, György Nico, Jagodics Bence, Németh János, valamint új érkezőként Tömösvári Bálint.
 
Érvényes szerződéssel rendelkezik Horváth Péter, Tajthy Tamás, Izing Martin és Horváth Attila."
 
A GYIRMÓT BEJELENTÉSE:
 
,,RUSÁK EDVÁRDDAL HOSSZABBÍTOTTUNK
 
A mai napon 2 évvel meghosszabítottuk kapusunk, Rusák Edvárd szerződését. A hálóőr 2015. telén érkezett klubunkhoz, ahol már első számú kapusként az egyik meghatározó tagja együttesünknek.
 
További gyirmóti pályafutásához nagyon sok sikert kívánunk!"
 
KORÁBBI NB II-ES BEJELENTÉSEK A MAI NAPRÓL:
 

Leigazolta a Vasas az Újpest csapatkapitányát - HIVATALOS

 

 

DVSC: Szima Gábor távozik!

 

 

19 éves középpályást igazolt a Szpari

 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU