Csak egy cél lebeg a feljutásért küzdők szeme előtt - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Csak egy cél lebeg a feljutásért küzdők szeme előtt

2019. April 25. Thursday 17:00  | Kvanduk Bence
NB2

Sorsdöntő lesz a következő találkozó.

Kép forrása: Gyirmót FC Győr/Facebook
A Gyirmót elmúlt hetekben mutatott lejtmenete szinte eldöntötte, hogy bajnokok már nem lehetnek. Persze egy nagy hajrával, és a ZTE gyengélkedésével még oda érhetnek. Azonban az kiderült Horváth Roland, a csapat oldalának adott interjújából, hogy ők is inkább már csak a feljutás biztosításával foglalkoznak, mint a zalaegerszegiek üldözésével. A múlt héten Soroksár ellen parádézó Siófok ellen tehetik meg efelé az első lépést.
 
– Mindkét csapat számára sorsdöntő találkozó lesz. Számunkra a feljutás, számukra a bentmaradás tekintetében. Szerintem a csapat abszolválni fogja a mérkőzést. Reméljük, három ponttal fogunk eljönni. Tudjuk, hogy a Soroksárnak legutóbb rúgtak egy hatost, de tudjuk, hogy a Sori is nagy terhelés alatt volt. Reméljük, kirúgták magukat a hétvégére, és most nem fognak ennyire sziporkázni – készült már a következő hétre a játékos, akit az öltöző hangulatáról is faggattak. – Nem tudom azt mondani, hogy nagyon jó, de azt se, hogy mindenki búslakodik. Ez benne van a fociban. Megyünk tovább, a hétvégére koncentrálunk. Cél a feljutás, és javítani a hétvégi vereséget. 
 
– Nem nézünk visszafele, csak előre – tette hozzá arra a kérdésre, mennyire figyelik üldözőiket, a Kaposvárt és a Vasast.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU