Csákvár: új edző érkezett - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Csákvár: új edző érkezett

2021. June 07. Monday 12:52  | Juhász Gergely
NB2

Hivatalos bejelentés.

Kép forrása: aqvitalfc.hu
ÍME, A CSÁKVÁR HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Hétfőn megegyeztünk új szakmai stábunk harmadik tagjával is.
 
- Mónos Tamás vezetőedzővel együtt érkezett Burányi Tamás pályaedző az Akadémiáról, a kapusedzőt azonban “idegenből” igazoltuk. A múlt héten megkezdett tárgyalások ma sikerrel zárultak, Nagy Gáborral kétéves szerződést kötöttünk – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, Nagy Sándor.
 
A ma már 49 éves Nagy Gábor a kilencvenes évek közepén, a Stadler hálóőreként az NB I-es mezőny egyik legjobb, legmegbízhatóbb kapusának számított. Az akasztói éveket követően a BVSC, a Diósgyőr, a Vác, majd a Kazincbarcika hálóját is őrizte. Pályafutása befejeztével kapusedzőnek állt, Soroksáron, Nyíregyházán, az MTK-nál, illetve Budafokon dolgozott az elmúlt években, közmegelégedésre. Tanítványai valamennyi állomáshelyén remek teljesítménnyel járultak hozzá a csapat kimagasló szerepléséhez: a Soroksár végig harcban volt az NB I-be kerülésért a 2016-17-es évadban, a Budafok pedig a legkevesebb gólt kapva harcolta ki az leső osztályba jutást 2020 nyarán.
 
Nagy Gábor méltó követője lehet korábbi kapusedzőinknek, Hegedűs Ferencnek, Kovács Attilának, Szűcs Lajosnak, Bíró Szabolcsnak, akiknek keze alól olyan kapusok kerültek ki, mint Gróf Dávid (DVSC), Kovács Dániel (Mol Fehérvár), Tóth Balázs (Puskás Akadémia) vagy éppen legutóbb Markek Tamás."

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU