Csizmadia kemény intelme - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Csizmadia kemény intelme

2019. May 24. Friday 19:30  | Bíró Ádám
NB2

Komoly célokat fogalmazott meg a tréner.

A Budafok a 16. helyen fejezte be az NB II-es bajnokság 2018/19-es szezonját. Csizmadia Csaba együttese az utolsó három fordulóban nem tudott pontot szerezni, a gárda a záró fordulóban a Monortól szenvedett vereséget. Erről a meccsről azt mondta a vezetőedző, hogy a koncentráció hiánya okozta a vesztüket. 
 
Egyébként Csizmadia a csapat helyezése miatt sem elégedett, szerinte több van a budafoki alakulatban.
 
"Március végén, a Mosonmagyaróvár elleni győzelem után tizenkét pontra kerültünk a kiesőzónától. Ekkor éreztem egyfajta nyugalmat a srácokon, de azt gondoltam, ez pozitívan hat majd a teljesítményükre. Nem így lett, kevesebb ponttal zártunk, mint tavaly és emiatt rendkívül csalódott vagyok. Ez a csapat korábban bizonyította, hogy több van benne annál, minthogy a 16. helyen fejezze be az idényt” - nyilatkozta a szakember.
 

Csizmadia komolyabb célokért szeretne megküzdeni a jövőben, ennek érdekében pedig komoly döntések meghozására is hajlandó.
 
"Olyan célokat kell megfogalmazni, amelyek előreviszik a társaságot. Az nem fordulhat elő a jövőben, hogy kiesésről beszéljünk a BMTE kapcsán. Én nem akarok és nem is leszek partner abban, hogy csak a bennmaradásért küzdjünk. Előre akarunk lépni és azok, akik nem állnak be a sorba, nem fognak játszani. Elég az alsóházi egyszerűségből. Klubunk vezetői mindent megtesznek, hogy ez a csapat eredményesen szerepeljen, nekünk pedig kötelességünk ezt meghálálni" - hangsúlyozta Csizmadia Csaba. 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU