Dzurják bosszús és a partjelzőt okolja - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Dzurják bosszús és a partjelzőt okolja

2020. február 18. kedd 13:36  | Vállaji Márk
NB2

Megfordult a forgatókönyv.

Kép forrása: kbsc.hu
 
Az NB II-s bajnokság 24. fordulójában a Kazincbarcika 2-2-es döntetlent játszott a Győri ETO-val.
 
A mérkőzésen sokáig úgy tűnt Dzurják József együttese kényelmesen megszerzi a három pontot, miután a Putnokon megrendezett találkozón (a sárga-kéket otthonát felújítják)egy gyors kontrából, majd egy szabadrúgás utáni fejesből kétgólos előnybe került a "hazai" csapat, de az ETO-nak Vaszil Vaskeba jóvoltából még az első félidő vége előtt sikerült szépítenie.
 
A második 45 percben több helyzete adódott a kisalföldi csapatnak, de hol Fótyik Dominik mentett a gólvonalról, hol a remekül védő Horváth László hárított mindent, akit sajnálatos módon Dzurjáknak a 64. percben sérülés miatt le kellett cserélnie.
 
A hajrában bebiztosíthatta volna győzelmét a Barcika, ehelyett azonban a hosszabbítás negyedik percében Toma György kiállítást érő szabálytalansága miatt büntetőt kapott az ETO, és Nemanja Andrics magabiztosan értékesítette is azt, megmentve egy pontot a zöld-fehéreknek.
 
Joggal lehet bosszús az 57 éves tréner, bár egy hete Tiszakécskén fordított forgatókönyv játszódott le, a Kazincbarcika 2-0-s hátrányból mentette döntetlenre a meccset, és egyenlített ki szintén az utolsó pillanatokban a Kécske ellen.
 
A legutóbbi mérkőzés után Dzurjákot ez sem vigasztalta, mint klubjának nyilatkozva elmondta, nagyon bosszús volt a két elveszített pont miatt:
 
"Nagyon sajnálom a játékosaimat, amit elterveztünk maradéktalanul végrehajtották. Az első félidőben ragyogóan játszottunk és a másodikban is nagyot küzdöttünk, volt több lehetőségünk is lezárjuk a meccset, meg voltak a helyzeteink. 2-1-nél nem sikerült aztán egy felelőtlen partjelzői ítélettel elvettek tőlünk két pontot. Ez felfoghatatlan."
 
A Kazincbarcika vasárnap bejelentette, hogy kooperációs szerződést kötött az élvonalbeli Diósgyőri VTK-val.
 
A lehetséges erősítésekre szükség is lesz az NB II 14. helyezettjének, hiszen az elkövetkező hetekben Krausz Raulékra olyan ellenfelek várnak, mint a Vasas, Nyíregyháza vagy a bajnokesélyes MTK.
 

 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU