Egy meccs teljes jegybevételét jótékony célra ajánlja fel az MTK - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Egy meccs teljes jegybevételét jótékony célra ajánlja fel az MTK

2020. január 23. csütörtök 16:06  | Juhász Gergely
NB2

MTK-drukker kisfiún segítenek.

Kép forrása: MTK
ÍME AZ MTK KÖZLEMÉNYE:
 
,,Szurkolói összefogás indul, hogy megkönnyítsük egy másfél éves gyermek gyógyulását a szívtranszplantáció után.
 
Egy hatalmas MTK-drukker család legkisebb, alig másfél éves gyermeke, Batonai Patrik szívtranszplantációra vár. A műtét után komolyan megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. 
 
A család célja az, hogy a kisfiút a műtét után természetesen mielőbb hazavihessék, hogy ismerős környezetben gyógyulhasson. Ehhez sok mindenre lesz szükség: gyógyszerekre, számos egyéb eszközre (steril felszerelésekre, gumikesztyűkre, ágyra, ágyvédőkre, stb.). A gyógyulás költségei nagyon magasak, ezért Patrik számára gyűjtés indult, amelyhez az MTK Budapest is szeretne kiemelten hozzájárulni. Természetesen a játékosok és a stáb is segít, de az ügy érdekében a teljes MTK családra számítunk.
 
Az MTK Budapest vezetősége úgy döntött, hogy a Dunaújváros elleni MK-mérkőzés teljes jegybevételét felajánlja a családnak.
 
A csapatnak is szüksége van a biztatásra, hiszen komoly esélyünk van arra, hogy a legjobb nyolc közé jussunk a sorozatban, de a tét ezúttal dupla, hiszen minden stadionba kilátogató drukker egy MTK-szimpatizáns család és kisfiú életét könnyítheti meg a jegyvásárlással.
 
Természetesen a stadionban külön is lesz lehetőség segíteni: a kupameccsen a shopban, valamint a VIP regisztrációnál gyűjtődobozok lesznek kihelyezve erre a célra. Aki addig is segíteni szeretne, már most is megteheti az alábbi számlaszámra való utalással - minden adomány számít:
 
Batonai Patrik Tamás
11773195-00420501
IBAN: HU60 1177 3195 0042 0501 0000 0000
BIC(SWIFT KÓD) OTPVHUHB"

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU