ETO: a Fradi és a Vasas ajánlata - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

ETO: a Fradi és a Vasas ajánlata

2020. január 24. péntek 16:08  | Simon Zoltán
NB2

Bízik az ügyvezető a feljutásban.

Kép forrása: ETO FC Győr
Az ötödik helyen vonult téli pihenőre, 8 pontos hátrányban a második helyezett Budafokhoz képest a bajnokság előtt merész célokat bejelentő ETO. A győrieknél az ősszel volt már edzőváltás, Boér Gábort Kondás Elemér váltotta a kispadon. 
 
A játékoskeretben is történtek már bőven átalakulások, a legnagyobb durranás nyilván Priskin Tamás visszatérése jelenti. Ám volt két fontos távozó is:
 
„Távozott két saját nevelésű játékosunk. Szánthó Regő szerződésében szerepelt egy kivásárlási összeg. Ezt több klub megadta volna, a játékos a Ferencvárost választotta. Hidi Sándor esetében a Vasas tett olyan ajánlatot, amit elfogadtunk. Majd az élet eldönti, hogy a fiatalok mostani távozása részükről helyes volt-e. A két futballista eladása jelentős bevételt hozott a klubnak. Az érkező oldalon főként olyan játékosok vannak, akik kötődnek az ETO-hoz. Bízom benne, hogy tavasszal ők is a csapat erősségei lesznek” - mondta Soós Imre ügyvezető a Kisalföldnek, akit a megyei lap arról is megkérdezett, ledolgozható-e a 8 pontos hátrány:
 
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt - NB1.hu

Forrás: Honvéd „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

 
„Kőkemény harc várható, hiszen több csapat nagyon belehúzott télen az átigazolási piacon. Szerintem mi is jól erősítettünk, így bizakodva várjuk a tavaszi folytatást. Szerencsés esetben a bajnokság végén befuthatunk a második helyre.”
 
Az ETO Tiszakécskén kezdi a tavaszt, majd utána következik az első rangadója, mert a jelenleg hatodik Siófokot fogadja, mely gárda csak 1 ponttal van lemaradva mögötte.
 
Érkezők: Domokos Kristóf (KFC Komárno – kölcsönből vissza), Gaál Bálint (Haladás), Kiss Máté (ZTE), Simon András (MTK), Simon Ádám (Paks), Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Priskin Tamás (FTC)
Távozók: Borbély Bálint (?), Domokos Kristóf (?), Gránicz Patrik (?), Hidi M. Sándor (Vasas), Simon Márk (Paks – kölcsönből vissza), Szánthó Regő (FTC), Tar Zsolt (Ajka)

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU