ETO: Lovrencsics a másik - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

ETO: Lovrencsics a másik

2020. április 01. szerda 09:41  | Simon Zoltán
NB2

Rövid összefoglaló az eddigi fejleményekről.

Honlapunk számolt be róla elsőként, hogy az ETO-nál a játékosok közül Horváth Zoltánnak a szerződése lett csökkentve 1 évvel, azaz a játékos a nyáron szabadon igazolhatóvá válik.
 
Az is közismert, hogy Kondás Elemér vezetőedző szerződése is rövidebb lett 1 évvel, a szakember azóta hazatért Debrecenbe, mert nem igazán számol azzal, hogy neki még edzést kell tartania majd Győrben a kialakult helyzet miatt. Soós Imre ügyvezető egyébként arról is nyilatkozott, hogy szerinte 8 évvel ezelőtti szintre eshetnek vissza a fizetések a magyar fociban.
 
 

ETO: Kondásé után most egy játékos szerződését módosították

 

 
Az is ismeretes, hogy az ETO futballistái belementek abba, hogy a fizetéseiket jelentősen csökkentsék a klubnál, ám Horváth mellett van még egy játékos, aki csak úgy írta alá az új feltételeket, hogy megrövidítik a szerződését most nyárig.
 
 

8 évvel ezelőtti szintre eshetnek vissza a focisták fizetései

Újabb információk az ETO-tól. A Reggeli Start az alábbi közleményt küldte a honlapunknak: „A bérezéseknek vissza kéne térni a 2011 és 2015 közötti nagyságrendekre. Tehát a piac valamilyen formában helyreteszi azt, amit nekünk, sportvezetőknek nem sikerült." - mondta Soós Imre, a WKW ETO FC Győr ügyvezetője a Reggeli Start vírusvideójában.

 
Ő nem más, mint Lovrencsics Balázs, aki eddig 15 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a pályafutása alatt 1 gólt szerezve. Győrbe tavaly télen érkezett, akkor tavasszal 17 mérkőzésen 8 gólt szerzett, a mostani kiírásban eddig 15-ször lépett pályára, 4-szer volt eredményes.
 
Lovrencsivs Balázs a nyártól tehát szabadon igazolható.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU