Gyakorlatilag tönkretette a következetlenség a Vasas-Lokit - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Gyakorlatilag tönkretette a következetlenség a Vasas-Lokit

2018. december 04. kedd 22:00  | Simon Zoltán
NB2

Szanyó Károly és a csapata útja.

Kép forrása: DVSC
Magyar Kupa, 8. forduló 
Vasas FC – DVSC 1-2 (0-1) 
Szusza Ferenc Stadion, 500 néző. Vezette: Szőts (Varga Zs, Márkus) 
Vasas: Bősz - Szivacski, Talabér, Szilágyi, Hajdú (Borbély 57.) - Király, Kovács M. - Hinora, Szatmári L. (Nagy Z. 84.), Murka (Rétyi 76.) - Balajti 
DVSC: Kosicky - Kinyik, Pávkovics, Mészáros, Barna - Bódi, Haris, Jovanovic, Nagy K. (Szécsi 70.) - Damásdi (Varga K. 58.), Takács (Avdijaj 58.) 
Gól: 0-1 Bódi (11-esből, 45.+1.), 1-1 Király (61.), 1-2 Jovanovic (72.) 
Sárga lap: Pávkovics (63.), Szilágyi (81.), Avdijaj (91.)
Kiállítva: Szilágyi (92.)
 
 
Sokáig vitatéma lesz még, hogy jogos vagy nem jogos tizenegyessel szerezte-e meg a vezetést a Loki a Vasas ellen a 45+1. percben. Ebbe honlapunk nem szeretne belemenni, mert ennél sokkal nagyobb problémáról írunk inkább.
 
Szőts Gergely ugyanis következetlen volt, ami egy játékvezető legnagyobb hibája!
 
Olyan testi kontakt után fújt a sípjába, amihez hasonló volt még pár a mérkőzésen, de azokban az esetekben meg néma maradt a sípja, néha meg nem, ami megint az állításunkat bizonyítja. Márpedig a tizenhatoson belüli terület is ugyanolyannak számít a szabálytalanságok megítélésénél, mint a pálya többi része. Csak Szőts össze-vissza fújt…
 
És a következetlensége döntően befolyásoló tényező volt, mert a Vasas végig egyenrangú ellenfele volt a Lokinak, ami azt jelenti, hogy egyszer az egyik, egyszer a másik csapatnak volt jobb periódusa. 
 
A hajdúságiak a szerencsének is sokat köszönhetnek, mert Jovanovic szabadrúgása után megpattant a zsuga a sorfalon, majd így jutott a kapuba. Így nyugodtan kijelenthetjük, Király egyenlítő gólja volt a meccs legszebb találata, annak ellenére, hogy Bódi flegmán elvégzett tizenegyeséhez kellett hidegvér.
 
Tipikusan olyan meccs volt, ami után a döntetlen lenne az igazságos, csak az most ugye nem jött össze.
 
Pedig lett volna még mit nézni a meccsen, mert jó volt. Volt iram, küzdelem és a látvány is. 
 
Végül papírforma eredmény lett, de Szanyó Károly irányításával, és ez a mostani vereség ellenére is kijelenthető, jó úton haladnak az angyalföldiek.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU