Két volt élvonalbeli próbajátékos Szolnokon - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Két volt élvonalbeli próbajátékos Szolnokon

2020. January 22. Wednesday 17:54  | Vállaji Márk
NB2

Kétszer edzett a felnőttekkel, gólt rúgott az ifista.

Kép forrása: szolnokmavfc/facebook
 
A NB II újonca edzőmérkőzést játszott szerda délután, és azzal a Váccal találkozott a Szolnok, akivel nagy csatában lehet a tavasszal az NB II-ben maradásért vívott harcban.
A mérkőzést a hazai csapat nyerte 2-1-re.
 
A Szolnok szerezte meg a vezetést, az ifista Iván a felkészülés során kétszer edzett a felnőtt kerettel, és most az edzőmeccsen is lehetőséget kapott a "nagyok" között. Ennél szebb debütálásról nem is álmodhatott a fiatal játékos, az ő fejesével szerzett ugyanis vezetést a MÁV.
 
Még az első félidőben tizenegyesből egyenlített a Vác, így 1-1-gyel fordultak a felek a második játékrészre, ahol a kék-fehérek is kaptak egy jogos tizenegyest, és ezzel a találattal
nyertek is 2-1-re.
 
A Szolnokban két próbajátékos is szerepelt: Novák Csanád, a Haladás csapatától érkezhet. A 25 éves támadó az őszi szezonban 16 meccsen szerepelt a Szombathely színeiben, négy meccset játszott végig, és három gól szerzett. A jó felépítésű, 201 cm magas játékos komoly élvonalbeli múlttal is rendelkezik, 91 NB I-es meccsen 11 gólt szerzett. Nagy segítség lehet az ősszel igen kevés gólt szerző Tisza-partiaknak.
 
A másik próbázó Albert Ádám volt, aki legutóbb a Dorog csapatában szerepelt. A 29 éves középpályás 14 meccsen játszott az ősszel, de csak 6 meccsen szerepelt végig a pályán. Albertnek is van élvonalbeli szereplése, az Eger és a Kaposvár színeiben 23 meccset játszott az NB I-ben.
 
Mindkét játékos egy-egy félidőt kapott a szolnoki szakmai stábtól.
 
Szolnoki MÁV - Vác FC 2-1 (1-1)
 
Gólszerzők: Iván Milán, Vólent ill. Dulló

A Szolnok a Merkantil Bank Liga 17. helyét foglalja el a 20 csapatos tabellán, míg a Vác az utolsó előtti, mindössze 7 szerzett pontjával. A másodosztályú bajnokságból a Balmazújváros csapatát kizárták.

 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU