Lipcsei nagyon korrekt volt Várhidi csapatának a legyőzése után - reakciók - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Lipcsei nagyon korrekt volt Várhidi csapatának a legyőzése után - reakciók

2020. November 26. Thursday 22:08  | Simon Zoltán
NB2

Kalapot kell emelni a vesztes előtt.

Kép forrása: Kaposvári Rákóczi
Nem tudott meglepetést okozni a koronavírus-járvány által sújtott Kaposvár a Soroksár SC ellen a Merkantil Bank Liga 18., újabb hétközi fordulójában. A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es csapatának játékosaival próbálta felvenni a Rákóczi a versenyt a Soroksárral. A hazaiak kezdőjében ugyanis öt, a kispadon pedig három akadémista foglalt helyet. Ráadásul az is a Kaposvár nehéz helyzetét mutatta, hogy csupán három cserejátékost tudott nevezni a találkozóra, melyen Kostorják Zsolt kapusedző pótolta Várhidi Péter vezetőedzőt.
 
Kostorják Zsolt (Kaposvár): – Sportszerű mérkőzés volt, látszott, hogy az ellenfél nem akart bedarálni minket, hanem a saját játékukat akarták játszani. Amennyiben nem kaptunk volna elkerülhető gólokat, abban az esetben is volt ekkora különbség a két csapat között.
 
Lipcsei Péter (Soroksár): – Sok tanulságot nem kell levonni ebből a mérkőzésből, a helyén kell kezelni ezt a győzelmet. Megérdemelten szereztük meg a három pontot. Ezúton is jobbulást kívánunk a kaposvári csapatnak és a szakmai stábnak.
 
Kaposvári Rákóczi FC–Soroksár SC 0–4 (0–2)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, zárt kapuk mögött. V.: Derdák (Király, Becséri).
Kaposvári Rákóczi FC: Laky (Képíró, 91. p.) – Borbély Á., Tratnyek, Nagy T., Varjas Z., Fridrich – Orsós T. (Rituper, 79. p.), Balogh A., Andric, Sólyom – Dömötör (Ladányi, 83. p.). Megbízott edző: Kostroják Zsolt.
Soroksár SC: Varga Á. – Gárdos (Bene, 65. p.), Takács Zs. (Lipcsei K., 82. p.), Valencsik, Pászka – Huszák (Kópis, 82. p.), Hudák – Tóth D., Csernik (Orosz, 65. p.), Szerető – Lovrencsics B. (József D., 88. p.). Vezetőedző: Lipcsei Péter.
Gólszerzők: Lovrencsics B. (2., 22. és a 85. p.), Fridrich (78. p. – öngól).
Sárga lap: Andric (23. p.), illetve Huszák (64. p.).

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU