Még nem tudja, hol folytatja az elküldött NB I-es bajnok - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Még nem tudja, hol folytatja az elküldött NB I-es bajnok

2019. June 16. Sunday 11:16  | NB2.hu
NB2

Csúnya vége lett a szép győri éveknek.

Kép forrása: MTI

 

Mint ismeretes, márciusban mentették fel a munkavégzés alól a Győri ETO-nál Völgyi Dánielt. A korábban a klubbal NB I-es bajnoki címet ünneplő játékos most a kisalfold.hu-nak nyilatkozott a jelenről és a jövőről.

 

"Derült égből villámcsapásként ért a döntés, hiszen úgy tudtam, elégedettek voltak velem, a teljesítményemmel Győrben. Semmilyen fegyelmezetlenséget nem követtem el, de erről többet nem is szeretnék mondani. Ami biztos, nagyon mélyen megérintett, ami történt, de már lezártam ezt a szakaszát az életemnek. Igyekszem előretekinteni és a jövőmre koncentrálni" - fogalmazott. Egy biztos: még nem tudja, hol folytatja. "Egyelőre semmi konkrét megállapodás nem született velem kapcsolatban, de érdeklődés azért szerencsére van irántam. Mivel nemrég a fővárosba költöztem a páromhoz (Kárpáti Rebeka szépségkirálynőhöz - a szerk.), nyilván egy budapesti vagy környékbeli csapat lenne számunkra az ideális választás, ám nem zárom ki azt sem, hogy egy távolabbi klubba igazoljak. Bár voltak, akik már leírtak, nagyon szeretnék még focizni, és érzek is magamban annyi erőt, hogy a másodosztályban biztosan, de akár még az élvonalban is megálljam a helyem. Tisztában vagyok a képességeimmel, igaz, a korommal is. Tudom, hogy nem vagyok már húszéves, de védőként hasznos tagja lehetek bármely együttesnek idehaza. Négy-öt jó év még biztosan van bennem."

Fotó: kisalfold.hu

S hogy szóba jöhet-e még valaha Győr? "Bármi történt, pozitívan gondolok az ETO-ra. Ez persze nem véletlen, hiszen mintegy tíz évig játszottam ott, s a legnagyobb sikereimet Győrben értem el. Rengeteg barátom lett a városban, ahová szeretek visszajárni, szinte a második otthonom. Ettől függetlenül most még nem tudom elképzelni, hogy valaha újra az ETO-ban futballozzak" - mondta Völgyi. 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU