Minőségi csatár kell a Haladásnak - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Minőségi csatár kell a Haladásnak

2020. január 24. péntek 16:16  | Simon Zoltán
NB2

Határozott kijelentés az ügyvezetőtől.

Kép forrása: Szombathelyi Haladás
Séllei Árpádot, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatóját a klub honlapja az átigazolási hírekről.
 
A vasiak télen eddig négy játékost – a kapus Verpecz Istvánt, a védő Schimmer Szabolcsot és Devecseri Szilárdot és a támadó középpályás Rácz Ferencet igazolták. Támadót viszont még nem, noha Eszlátyi István, Novák Csanád és Gaál Bálint is távozott elölről. Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója érdeklődésünkre elárulta: egy csatárt még szeretnének szerződtetni.
 
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

 
- Egy minőségi csatárt még szeretnénk igazolni, olyat, aki nagy eséllyel jobb, mint az itt lévő támadók - mondta Séllei Árpád. - Ám ez nem egyszerű feladat, főleg azért nem, mert már a másodosztályban olyan pénzekért igazolnak futballistákat, amely számunkra elérhetetlen és irreális. Sokan inkább a magasabb fizetésért elüldögélnek egy NB I vagy NB II-es csapat kispadján, ahelyett, hogy nálunk rendszeresen játszanának. Másrészt a sajtóban folyamatosan megjelenő negatív hangulatkeltés sem segíti a dolgunkat. Naponta tárgyalok játékosokkal, lehetséges támogatókkal, akik olvassák a klubunkról szóló negatív, gyakran a valóságtól elrugaszkodott, hazug híreket - emiatt nem akarnak idejönni. Pedig mindenkit megnyugtatok, a Haladás helyzete nem olyan rossz, ezt remélem a pályán is bizonyítani fogjuk a jövő hétvégén. Ezúton is kérem a szurkolókat, hogy jelenlétükkel tiszteljék meg a Haladás első tavaszi mérkőzését, adjanak egy esélyt a fiuknak a bizonyításra, valamint mutassák meg, hogy a Haladásnak nagy szurkolótábora van.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU