MTK: újabb játékosok sorsáról döntöttek - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

MTK: újabb játékosok sorsáról döntöttek

2019. június 15. szombat 13:22  | Bíró Ádám
NB2

Hivatalos bejelentés.

Az MTK-nak nem sikerült elkerülnie a kiesést, a kék-fehér együttes az NB II-ben szerepel a következő idényben. A csapatnál komoly változások történtek az utóbbi időben, több rutinos játékos is búcsút intett a csapatnak. Ezúttal Kovács Máté, illetve Varasdi Dániel kapta meg az első profi szerződését. Emellett Palincsár Martin és Szerencsi Miklós kontraktusát is meghosszabbították az elöljárók. Íme az MTK közleménye:
 

"Az MTK Budapest hagyományainak megfelelően nagy hangsúlyt fektet a tehetségek nevelésére, illetve megtartására. Ennek tudatában örömmel jelentjük be, hogy négy fiatal labdarúgónk is új szerződést kapott, így az elkövetkezendő években is kék-fehérben fognak szerepelni.
 
U19-es csapatunk két játékosa, Kovács Máté, illetve Varasdi Dániel első profi szerződését kötötte meg, mindketten 2022. június 30-ig írtak alá.
 
Mellettük két idősebb futballistánk, a 2018/19-es idényben egyaránt Monoron szereplő Palincsár Martin és Szerencsi Miklós is hosszabb távra kötelezte el magát, új szerződésük szintén 2022. június 30-ig köti őket az MTK-hoz."

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU