Nagyon önkritikusan fogalmazott az NB I-ről álmodozó klub játékosa - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Nagyon önkritikusan fogalmazott az NB I-ről álmodozó klub játékosa

2019. April 19. Friday 11:18  | Bíró Ádám
NB2

Hatpontos meccs vár rájuk a hétvégén.

Jelenleg a Zalaegerszeg és a Gyirmót áll feljutó helyen az NB II-ben. A zalaegerszegi osztályváltására már-már mérget lehet venni, de a gyirmótiakra kemény küzdelem vár még a pontvadászat végéig, hiszen a Kaposvár és a Vasas is lőtávolon belül van. A hétvégén pont az angyalföldi csapattal mérik össze az erejüket a gyirmótiak, a meccs vasárnap 18 órakor kezdődik.
 
A Gyirmót az előző két fordulóban csupán egy pontot szerzett, de arra a döntetlenre sem lehetnek igazán büszkék a játékosok, hiszen a Monorral osztoztak meg a pontokon. Rusák Edvárd erről a meccsről elmondta, nehéz volt elfogadniuk, hogy nem sikerült két vállra fektetniük a monori együttest. A Gyirmót labdarúgója arról is beszélt, hogy maguknak teszik nehézzé a bajnokságot. 
 
"Nehéz volt elfogadnunk, hogy nem sikerült megnyernünk a Monor elleni mérkőzést. Főleg úgy, hogy az első félidőben nekünk állt a zászló a kétgólos előny és az emberelőny miatt. Nem szabad ezzel sokáig foglalkoznunk, hiszen már elmúlt ez a találkozó, és rangadó jön a hétvégén, a Vasas ellen javíthatunk. Izgalmassá teszünk saját magunknak a bajnokság végét. Nem könnyű a sorsolásunk, de ezeken a meccseken bizonyíthatjuk, hogy megérdemeljük az NB I-be jutást. A Vasas jó szériában van, mérkőzéseket nyernek sorozatban. Az előnyünk nem életbiztosítás, gyorsan el tud olvadni. Magunkkal kell foglalkoznunk, ha nyerjük a meccseinket, nem kell hátrafelé nézegetnünk" - fogalmazott Rusák.
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU