NB I-es tapasztalattal rendelkező játékost igazolt a Vasas - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

NB I-es tapasztalattal rendelkező játékost igazolt a Vasas

2019. június 11. kedd 11:33  | Bíró Ádám
NB2

Ötödik igazolását ütötte nyélbe a fővárosi csapat.

Mozgalmasan telik az átigazolási szezon a Vasasnál, az NB II-es klub ezúttal Viczián Ádám szerződtetését jelentette be. A 23 éves Viczián a Békéscsabának intett búcsút. Íme az angyalföldiek közleménye a legfrissebb átigazolásról:
 
"Domonyai László klubigazgató szerint egy nagyon keresett játékost sikerült a Vasashoz csábítanunk.
 
- Viczián Ádám ezen a nyáron az egyik legkeresettebb játékosa volt az átigazolási piacnak. Egy olyan belső védővel erősödünk a személyében, aki hosszú távon, az NB I-ben is erőssége lehet a Vasasnak.
 

null

null

Viczián Ádám számára egyértelmű volt, hogy a Vasast választja.
 
- A Vasasnak komoly céljai vannak, nagyon tetszett, amit felvázoltak a tárgyalások során. Több klubtól is megkerestek, de egyértelmű volt a döntés számomra. Rendkívül szimpatikus, hogy Szanyó Károly a fiatalokra épülő, bátor támadójátékot preferálja. Korábban én is támadó voltam, majd szerepeltem a középpályán is, most pedig a védelem közepén. Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak és jövőre újra az NB I-ben futballozni.
 
Viczián fiatal kora ellenére évek óta alapembere volt a Békéscsabának. 19 évesen támadóként mutatkozott be az NB I-ben.  Csatár múltjából is adódik, hogy technikás játékosnak számít a védő poszton. A szurkolók több esetben is megválasztották a szezon legjobbjának. A legutóbbi idényben 34 mérkőzésen hétszer volt eredményes, melyből hatot fejjel szerzett."
 
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU