Rajczi döntött, Waltner és Csizmadia egy húron pendült - videó - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Rajczi döntött, Waltner és Csizmadia egy húron pendült - videó

2019. April 22. Monday 14:11  | Simon Zoltán
NB2

Nem volt ám könnyű dolga a harmadiknak.

Kép forrása: Kaposvári Rákóczi
Budafoki MTE–Kaposvári Rákóczi FC 0–1 (0–1)
Budapest, 300 néző. V.: Nagy R. (Szilágyi R., Kulman).
Budafoki MTE: Kovács Z. – Margitics, Vaszicsku (Khiesz, 21. p.), Króner, Kirják – Veszelinov (Kercsó, 63. p.), Oláh B. – Kovács D., Micsinai (Pölöskei P., 81. p.), Vankó – Kulcsár K. Vezetőedző: Csizmadia Csaba.
Kaposvári Rákóczi FC: Bonnyai – Vachtler, Ur, Fodor M., Hadaró – Szakály A. (Godzsajev-Telmán, 79. p.), Nagy K. – Nagy R. (Nagy J., 76. p.), Beliczky, Bíró D. (Borbély Á., 37. p.) – Rajczi. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerző: Rajczi (34. p.).
Sárga lap: Vaszicsku (21. p.), Micsinai (31. p.), Margitics (54. p.), illetve Nagy R. (40. p.), Rajczi (44. p.), Vachtler (55. p.), Nagy K. (57. p.).
 
Budafokon vendégekeskedett a tavaly még NB III-as, ám a másodosztályban tovább szárnyaló - és minden előzetes várakozást felülmúlva – harmadik helyen álló Kaposvár. Waltner Róbert vezetőedző fiatal játékosokat is szeret kiemelten szerepeltetni, ám a tegnapi meccset legrutinosabb játékosa, Rajczi Péter döntötte el.
 
A Kaposvár lassan másfél éve, hogy ihletett formában futballozik és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Rákóczi a Magyar Kupában az Újpest ellen is diadalmaskodott. 
 

null

null

Budafokon tovább folytatódik a nyugodt építkezés, tervezés, és ez a mostani vereség ellenére is igaz. Fontos momentum, hogy mindkét edző utalt rá, hogy nem volt ám egyszerű dolga a harmadiknak, sőt…
 
Csizmadia Csaba (Budafok): „Ajándékoztunk egy félidőt a Kaposvárnak. Az első félidőben gyengén játszottunk, sem futómennyiségben, sem a párharcokban nem nyújtottunk jó teljesítményt. A második félidőben egy szabályos gólt szereztünk, mégis kikaptunk.”
 
 
Waltner Róbert (Kaposvár): „Izgalmas mérkőzés volt. Az első félidőben öt helyzetünk volt, amiből sikerült egy gólt elérnünk. A második félidőben mentalitásunknak és a szívünknek köszönhetjük a győzelmünket.”
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU