Szeged: meglátogatták a súlyos beteg tehetséget - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Szeged: meglátogatták a súlyos beteg tehetséget

2020. június 02. kedd 09:46  | NB2.hu
NB2

Jó hírekről számoltak be!

Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu

 

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia hétfői közleménye:

 

"Ma délután felnőtt csapatunk tagjai, kapusedzőnk és technikai igazgatónk tett látogatást Akadémiánk játékosánál, Kozma Tamásnál, aki élete legnagyobb meccsét vívja. És közel van a győzelemhez! 


Erőt adni és jobb kedvre deríteni szerettük volna Kozma Tomit, a Szeged-Csanád GA utánpótláskorú játékosát, aki hosszú ideje küzd egy súlyos betegséggel. Tóth Gábor, Oláh Gergő, Takács János és Bitó Martin mellett a kapusedzőnk, Bagdi Ferenc és technikai igazgatónk, Ivány Tamás találkozott az ifjú labdarúgóval személyesen. A beszélgetés során persze a fociról esett a legtöbb szó, ami annak tükrében sem meglepő, hogy Tomi családjában nagyon sok a korábbi kiváló labdarúgó, például édesapja, Kozma Zoltán is. 
 

A tervek szerint a teljes felépülés és a régi forma visszanyerése januárra várható. A látogatók kis ajándékokkal is kedveskedtek a következő szezonban az U-16-os csapatban játszó Tamásnak, például egy szurkolói sállal. Reméljük, hamarosan már a Szent Gellért Fórumban lobogtatja a csapattársaival együtt egy NB II-es mérkőzésen.


A legnagyobb ajándékot azonban a vendégek kapták a kellemes délután során, hiszen - bár a fotókon nem látszik  - Tomi mosolygott. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia teljes közössége szurkol Neked Tamás és Veled vagyunk. Hajrá Szeged! Hajrá Tomi!"

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU