Szűcs Lajos: Vasas! - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Szűcs Lajos: Vasas!

2019. június 18. kedd 15:46  | Simon Zoltán
NB2

Hivatalos bejelentést tettek az angyalföldiek.

Íme, a Vasas közleménye:
 
"A kapusként válogatottságig, Bundesliga-aranyéremig és három NB I-es bajnoki címig jutó szakember munkájával szeretné hozzásegíteni a Vasast az NB I-es feljutáshoz.
 
- Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy olyan tradíciókkal rendelkező klubnál dolgozhatom, mint amilyen a Vasas. Szeretnék megfelelni az elvárásoknak, az a célom, hogy a lehető legjobban felkészítsem a kapusokat, ezzel is hozzásegítve a Vasast az NB I-es tagság visszaszerzéséhez.  Szanyó Károllyal harminc éve ismerjük egymást, több csapatban, például a korosztályos válogatottakban is játszottunk együtt, kiválóan megértjük egymást, hasonlóan gondolkodunk a futballról. Szeretném megköszönni Domonyai Lászlónak is a lehetőséget, aki pozitív jövőképet vázolt fel.
 
Szűcs Lajos a kilencvenes és a kétezres évek egyik legjobb magyar kapusa volt. 1998-ban a Kaiserslautern színeiben bajnok lett a Bundesligában. Hazatérését követően a Ferencvárossal begyűjtött két bajnoki aranyat és két kupaelsőséget. Pályafutása végeztével az RKSK-nál volt szakmai igazgató, majd kapusedző, innen került a Csákvárhoz, ahol többek között Szanyó Károllyal is dolgozott együtt.
 
Az eddigi kapusedzőnk, Lippai József távozik csapatunktól. További pályafutásához sok sikert kívánunk!"

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU