Tiszakécske: távozott a volt csapatkapitány - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Tiszakécske: távozott a volt csapatkapitány

2020. január 24. péntek 09:42  | Juhász Gergely
NB2

Hivatalos bejelentés.

Kép forrása: tiszakecskefoci.hu

Íme, a Tiszakécske hivatalos közleménye:


"Dr. Kardos Norbert elhagyja a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC keretét. Az információt Nyilas Elek, klubunk szakmai igazgatója osztotta meg lapunkkal:

Bizonyára sokaknak feltűnt Dr. Kardos Norbert hiánya a legutóbbi edzőmérkőzéseken. Csapatkapitány helyettesünk családi okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását klubunkkal. A jövőben magánjellegű teendői nem összeegyeztethetőek a profi labdarúgással, így január 31-ével szerződése felbontásra kerül. A vezetőség nevében ezúttal is szeretném megköszönni, mindig alázatos játékát és klubunkért tett szolgálatait. További céljai eléréséhez kívánunk neki jó egészséget és sok sikert!

 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

 

Viszlát Doki! Mindent jót!

Norbi 2017-ben érkezett Tiszakécskére, labdarúgócsapatunk akkor az NB III. Közép csoportjában szerepelt. A szurkolók hamar megszerették, hiszen erős karakter, nem ismer elveszett labdát, jó értelemben vett harci szellem fűtötte mindig. A felsoroltaknak, rutinjának és játéktudásának köszönhetően hamar vezérré vált. Nagyon sokszor viselte a csapatkapitányi karszalagot. Karaktere, személyisége hiányozni fog a Sportcentrum berkeiből.

 

Kölcsönbe került a támadó - NB1.hu

Tóth Barnabás, a DVTK játékosa, a több játéklehetőség érdekében, kölcsönbe a Tiszakécskéhez került, adta hírül a középpályás klubja. Tóth az ősszel három mérkőzésen, 113 perc erejéig szerepelt az élvonalban, illetve kétszer a Diósgyőr NB III-as csapatban is játszott, egy gólt szerezve. A 25 éves játékos a következő fél évben a - jelenleg az NB II.

Belső hátvéd létére rendkívül gólerős volt. Pontrúgásoknál, ha előrement, bizakodhattunk a gólszerzésben. Az itt töltött évek alatt 19 gólt szerzett. Három góljával az aktuális bajnokságban is a legeredményesebb játékosunk volt (Puskás mellett).
Norbi NB III-as bajnoki címet ünnepelhetett Tiszakécskén, ezzel beírta magát helyi sport históriás könyvébe. A sportbarátok mindig kécskei labdarúgóként fognak rá emlékezni.
Duna Aszfalt TLC"

 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU