Vasas: Fradi-nevelés tehetség érkezett - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Vasas: Fradi-nevelés tehetség érkezett

2019. July 19. Friday 16:37  | Nagy Benjámin
NB2

Négy évet töltött Németországban.

Kép forrása: vasasfc.hu

 

A Vasas közleménye:

 

"Szmola Bálint a Ferencvárosnál kezdte a pályafutását, ezt követően a Tabáni Spartacusnál és az MTK-nál is megfordult. A hálóőr 2015-ben került Németországba, ahol az 1860 München, a Deisenhofen és az Augsburg utánpótláscsapatainál is védett, az előző szezonban a ZTE-t erősítette. Szmola a felkészülés kezdete óta a csapatunkkal készült, klubunk az elmúlt hetekben pedig folyamatosan tárgyalt a fiatal kapus klubjaival és a napokban megszületett a megegyezés.

- A Vasas a jelen mellett minden poszton építi a jövőt. Szmola Bálint egy tehetséges 2000-es születésű kapus, aki hosszútávon lehet értéke klubunknak - mondta Domonyai László klubigazgató az új érkezőről.

Közel négy évet Németországban töltöttem, ezt követően a télen jöttem haza a Zalaegerszeghez - kezdte honlapunknak az új szerzemény. - A Vasas már áprilisban megkeresett, én pedig ennek nagyon örültem, hiszen egy óriási tradícióval rendelkező klub érdeklődését keltettem fel, továbbá fővárosi srác vagyok, így annak is örültem, hogy visszatérhetek Budapestre. Már a megérkezésem óta nagyon könnyen megy a beilleszkedés, befogadó társaságba csöppentem, és a többi új igazolással is nagyon könnyen megtaláltam a közös hangot. Fiatalos, lendületes együttes, a rutinosabbak pedig nagyon segítőkészek, egyáltalán nem érződik az, hogy lenne egy hierarchikus rendszer. Nagyon sokat segített mindenkinek az edzőtábor, hiszen 10 napot együtt töltöttünk, nagyon jól megismertük egymást. Kemény felkészülést csináltunk itt végig, kapus szempontból is, ez pedig nagyon jól összekovácsolta a brigádot. Szimpatikus, hogy Szanyó Károly vezetőedző és Domonyai László klubigazgató is ennyire hisz a fiatalokban. Elsősorban az a célom, hogy fejlődjek, beleszokjak a felnőtt labdarúgás világába, és az első számú kapussá váljak akár már a most következő szezonban."

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU