Vasas: változások lesznek a keretben - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Vasas: változások lesznek a keretben

2020. June 01. Monday 19:55  | Bíró Ádám
NB2

Kiderült, mikor kezdik a felkészülést az angyalföldiek.

Kép forrása: vasasfc.hu
A Vasas játékosai pénteken vettek részt a szezon utolsó edzésén. A gárda tagjai kisebb pihenőt kaptak, majd az angyalföldi csapat június 17-én kezdi meg a felkészülést a következő idényre. 
 
Nagy Miklós sportigazgató elmondta, lesznek változások a keretben. Hozzátette, külföldi csapatokkal is edzőmeccset játszhat a fővárosi egylet.
 
"Tekintettel arra, hogy ez idáig az MLSZ nem erősítette meg a 2020/21-es bajnokság kezdésének hivatalos időpontját, ezért a legkorábbi várható időponttól visszaszámolva terveztük meg a nyári felkészülési időszak szakmai programját. Abban az esetben, ha augusztus 2-án kerülne sor az első bajnoki mérkőzésre, akkor a június 17-i kezdéssel - néhány napos ráhangoló időszakot követően - 6 hetes felkészüléssel számoltunk. Amennyiben az első bajnoki mérkőzés időpontja csúszik, a felkészülési időszak ennek megfelelően hosszabb lesz, de június 17-én mindenképpen megkezdődik. Természetesen a nyári felkészülés keretében számos edzőmérkőzésre is sort kerítünk. Ezek szervezése folyamatban van, az ellenfelek a felkészülés adott szakaszainak szakmai igényei alapján lettek kiválasztva. Szeretnénk külföldi csapatokkal is összemérni az erőnket, melynek azonban előfeltétele a nemzetközi mérkőzések szervezésének jogi lehetősége. A keret összetételével kapcsolatban abban a kedvező helyzetben érezzük magunkat, hogy a jelenlegi keretet is alkalmasnak tartjuk a feljutás kivívására, de természetesen kisebb mértékű változások várhatóak. A keretünk meglehetősen bő, ezért lesznek távozók és reményeink szerint erősítést jelentő érkezők is, melyről folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat" - nyilatkozta a vasasfc.hu-nak Nagy Miklós.

NB II: létszámemelés esetén ezek a csapatok indulhatnak

 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU